IMG_3790.JPG

 

Joulukuu ja luukkujakin on saanu jo availla melkein puoliin väliin. Jouluhjat ostamatta, ruoat miettimättä tai mietitty liikaa, töissäkin pitäis jaksaa käydä ja sitten onkin jo uusivuosi, vettä sataa ja lunta ei näy. Kyllä joulu on sitten ihanaa aikaa, eikö?

Kaikki tämä stressi ja ylimääräinen hampaiden kiristely onneksi palkitaan 24.päivä kun istutaan muutamaksi tunniksi ruokapöytään ja nautitaan se vuoden paras ruoka perheen kesken. Mitä ikinä sitten kenenkään pöydässä silloin on, niin mene ja tiedä. Itse tykkään, etä joka joulu sieltä löytyy ne parinteiset klassikot joita on tarjottu lapsuudesta saakka mutta on myös hyvä olla jotain uuttakin.

Viime jouluna pöydässä lojui karjun lisäksi myös palvattua hirveä. Kyseinen palvattu hirvi veti pisimmän korren viime jouluna, se oli taivaallista. Tänä jouluna voi olla, että pöydästä löytyy peuraa. Mikäli tunnet tarvetta laittaa joulupöytään riistaakin, niin tässä nyt yksi hyvä resepti siihen. Sen ei tarvitse olla peuraa , ohje sopii niin peuralle, hirvelle tai jopa karhulle.

Hyvää Joulun odotusta!