Bloggaajien lokakuun ruokahaasteeseen otti tällä erää osaa lähemmäs parikymmentä bloggaajaa. Määrä on hieno koska hieman epäilin löytävätkö bloggaajat uuteen osoitteeseeni mutta hyvinpä löysivät.

Aiheena oli paras lohturuoka ja lohtua sateli muonan muodossa jos jonkinlaista suolaisesta aina makeaan. Lohtua tässä tarvittiinkin sillä ruokahaasteen järjestäminen on ollut helppoa ja olen saanut ilon ja kunnian järjestää sen voittajana muutaman kerran. Nyt kaikki ei kuitenkaan mennyt kliseisti imitoituna "niinku Strömsössä" tai jotain sinne päin.

Olen pahoillani ongelmista joita matkalla tapahtui. En ole mikään IT maailman terävin kynä siellä penaalissa, joten en osaa selittää mistä ongelmat johtuivat. Ei sitä osannut salittää ylläpitokaan. Esimerkiksi kuvien lataaminen ontui ja ensimmäisen yön aikana n.2/3 osaa kuvista ja linkeistä oli kadonnut jonnekin. Äänestyslinkkikin alkoi olemaan minua vastaan ja sekin oli uusittava.

Viimeisimmän vempuloinnin vuoksi on reilu pelin hengessä laskettava siis molempien linkkien kautta tulleet äänet yhteen. Kiitos huomiosta ja Vastahanka - blogille joka asian huomasi ja informoi. Kiitos myös kaikille muillekin osallistujille, ainakaan kukaan ei ole oven taakse tullut räyhäämään ja olen saanut nukkua yöni rauhassa.

Tässä kyseiset linkit:

http://poll.pollcode.com/66954625_result

http://poll.pollcode.com/49923969_result

Mutta koska peli on raakaa kuin sushi ja vain yksi voittaa, niin kaikkien ilmenneiden ongelmien kautta nousi voittoon ja täten mysö nappasi seuraavan järjestyvuoron marraskuun haasteelle Rokkaavakokki ja Lasagne

lasagne.jpg

Onnea voittajalle!

Minä otin nokkiini kun en suoriutunut urakasta kunnialla (tai no kunnia on mennyt ajat sitten mutta maine senkuin kasvaa) ja eläköidyn ruokahaasteista hetkeksi. Nyt siirryn nuolemaan haavojani ja paistamaan lohdutukseksi kunnon T-luupihvin.