drumsticks.jpg

Oletko tulisen ruoan ystävä? Jos vastasit kyllä, niin tämä resepti on sinulle. Jos rakastat Habaneron potkua ja makeutta, niin tämä on sinulle. Jos vielä olet tyyppiä joka ei jaksa näperellä mitään ylimääräistä keittiössä, niin tämä on juuri sinulle.

Tämän helpommaksi ei ruoanlaitto juuri mene. Jauhat vain hieman mausteita keskenään, grillaat, nautiskelet grillailun lomassa Meksikolaista olutta ja odotat n.15minuuttia kun koivet grillaantuvat. Helppoa kuin heinänteko, sanon minä joka ei ole heinähommissa ikinä ollutkaan. Uskoisin tämän siis olevan jopa helpompaa. Kuuma tulee molemmissa, tässä ainakin syömisvaiheessa mutta tilanne helpottuu raikkaan limen, creme fraichen ja Meksikolaisen oluen voimalla.

Ei muuta kuin mausteet mortteliin, grilli kuumaksi ja nauttimaan! Jos pukkaa räntää ja grillaaminen ei nappaa sitten pätkääkään,niin älä vaivu synkkyyteen. Ota sitten varasuunnitelma käyttöön ja käytä uunin grillivastuksia. Kovimmat tyypit saattaa myös kaivaa frittikeittimen esiin ja valmistaa nuijat frittaamalla!

 

IMG_3341.JPG