cheeseburger.jpg

 

Sulanutta tuoksuvaa juustoa, lisää sulanutta ja tuoksuvaa juustoa, savuista pekonia, mehevää jauhelihapihviä, majoneesia... UUh, laitonta. Tekijänsä sietäisi hävetä aikaansaannostaan. Häpeänkö tätä totaalista herkkua? - Noup, päinvastoin, syön sen ylpeänä ja hieron sormiin jääneet rasvat alastomaan vatsanahkaani joka on repeämispisteessä. Onnistunut burger paitsi maistuu syntisen hyvälle, myös sotkee suupielet siinä missä sormetkin ja siitä tässäkin on kyse.

Kaloreita on viikon tarpeille asti mutta tämä kesä eletään vain kerran, eikä siinä kelien puolesta ole kehumista, joten sääliruokaa on oltava senkin edestä. Lisäksi olkapääni on juurikin niin kipeä, että saan juuri ja juuri nostettua tämän komeuden huulieni korkeudelle. Lisää syitä tämänlaisen syömiseen kyllä riittää.

Grillaukessa on parasta kunnon burger ja ribsit, olen sanonut sen kolmesataakaksikymmentäkuusi kertaa, eikä mielipiteeni vanku edelleenkään. Päinvastoin se vain vahvistuu ja seuraavat ribsini tulevat saamaan homejuustokuorrutuksen grillissä, mitäs siihen sanot? Minä totean suu vaahdoten, että "juurikin näin, tee se"

Mutta minä menen grillin luo, satoi tai paistoi. Kylmä juoma ja kuumat hiilet, siitä tässä kaikessa on kyse. Oikeasti menen töihin hikoilemaan pieneen ja kuumaan keittiöön kokkaamaan toisille. Pian on kesäloma ja osat vaihtuvat, sitä odotellessa hieman lisää burgeria!

IMG_3047.JPG