chorizo.jpg

 

Tämä ruoka sisältää omasta mielestäni ääretömän kovan yhdistelmän yksinkertaisia raaka-aineita. Chorizo, valkosipuli ja chili nimittäin kivenkova kolmikko ja pannulta puskeva tuoksu kyllä saa kuolat juoksemaan kielelle. Mikäli tuoksut on huumaavaat, niin kyllä se makukin on sitten syntisen raju!

Ohjeeseen laitoin 2 tuoretta punaista chiliä mutta mikäli koet sen olevan liian tulista, niin laita vain yksi. Ruoan ei kuuluisi olla liian tulinen, tässä chilin tarkoitus on tuoda vain makua ei polttoa. Omasta mielestä vaan tuoreet punaiset pitkät chilit ovat todella leppoisia joten 2kpl piti sujauttaa. Öljynkään kanssa ei kannata alussa läträtä turhaan, chorizo nimittäin hikoilee sen verran rasvaa omasta takaa. Muuten loppulos saattaa olla todella rasvainen ja öljyinen ja sitähän me ei haluta.

Tämä chorizopasta toimii erittäin hyvin lounaana, rentona illallisena ja pelastaa tarvittaessa krapulaisenkin. Mausteinen ja rasvainen vie kyllä pahimmat darrat mennessään. Hyviä puolia on myös se, että tämä on helppo ja aikas nopeakin tarjottava, sellainen viimeisen päälle sunnuntairuoka!