bulledbeef.jpg

 Kaikkee ihmeellistä sitä duunissa keksii joskus. Esimerkiksi hauduttaa härkää Bloody Mary kastikkeessa. Sitten idean kera kotosalle ja minä joka inhoan leipomista, niin tein kuitenkin itse tortilloja. Huoh! Mässyruokaa sitten viimeisen päälle!

Tässäkin blogissa olen bloody marya käyttänyt ennenkin ruoassa. Esimerkiksi Grillatun hummerin kanssa ja kylkeen tuli tehtyä bloody mary pastaa. Sekin on yksi harvoista ruoista joita olen kokkaillut myös uudemman kerran. Onko syy bloody maryssa, pastassa vai hummerissa, tiedä sitten mutta hyvää se on.

Bloody Mary tyyliin tehty kastike kuulostaa mielenkiintoiselta mutta maistuu paremmalta mitä kuulostaa. Tabaskoa voi sitten lisäillä jälkikäteen jos kaipaa sitä enemmän. Tosin jos tämän lihajöötin kera tarjoaa vielä tuoretta kotitekoista cuagamolea ja salsaa, niin tuskin tabaskoja enää kaipailee lisää.

Tortilloihin en mitään reseptiä kirjoitellut koska en osaa leipoa ja reseptini voisi olla sekavaa luettavaa. Tein tortillat itse perus pizzataikina ohjeella jossa vehnäjauhot on korvattu maissijauhoilla. Annoin taikinan nousta rauhassa ja kaulin lätyiksi ja annoin nousta uudemman kerran. Sitten vain paistoin kuumalla valurauta parillalla. Sitten vain härkä suikaileiksi ja täytteet tortillan sisään, sitten se on vain lätty jos toinenkin ääntä kohti. 

Toimii!

IMG_2360.JPG