IMG_1970.JPG

Black Angus Härän Entrecote

Liha joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Entrecote lienee tuttu siinä missä Piltti ja Tuttelikin, tosin tämähän on samaa mutta isojen poikien kamaa! Etuselkä eli Entrecote toimii kaikenlaiseen ruoanlaittoon, niin patoihin kuin keittoihin mutta ihan omiaan se on grillissä. Loistavan grilliruoan siitä tekee sen rasvaisuus jota grillatessa on syytä olla. Hyvänä vinkkinä suosittelen marinoimaan lihan vuorokausi ennen grillaamista, niin saat lihasta parempaa. Entrecote on mielestäni paras liha grillaukseen ja kypsyys medium+ mutta jos haluat siitä vieläkin parmpaa, niin suosittelen valmistamaan ylikypsää Entrecotea pulled porkin tapaan.

IMG_2464.JPG

Härän T-luupihvi

Tämän puolen kilon kokoinen jötkäle pitää sisällään T:n muotoisen luun josta nimikin tulee. Yksi pihvi pitää sisällään sisä- ja ulkofileetä. Eli kyseessä on mahtava pihvi sellaiselle joka sitä himoaa. Ei varmasti tule yllätyksenä, että näinkin kova pihvi on paitsi pirun suussa sulavaa myös todella kallis. Eli jos etsit edullista ja laadukasta pihvilihaa grilliin , niin tämä tarjoaa ainostaan laadukkaan puolen. Tämä lihas ei kaipaa kylkeen kuin salaattia lasillisen punaviiniä!

IMG_2619.JPG

Black Angus härän Flank Steak

Flank Steak, oi, oi....

Raakakypsynyt naudan kuve on omiaan grilliin. Povaavat jopa, että kyseessä on uusi Pulled Pork ja toivottavasti onkin. Oikein valmistettuna kuve on kirjaimellisesti suussa sulavaa rojua! Liha on kuitenkin syytä aina marinoida ennen grillaamista jotta liha mureutuu kunnolla muuten voi lopputulos olla sitkeää. Muista leikata liha aina ohuiksi siivuiksi. Kuve on muutes iha parasta lihaa tortilla setteihin. Tortillaleipää, ohuiksi siivutettuja lihan siivuja ja raikasta salsaa... Oi, trust me, se toimii!