Se on soromnoo. Tästälähin löydätte läpätykseni www.chocoemotions.wordpress.com -sivuiltani.

 

Miltei kolme vuotta ja lähes 150 postausta sitten aloitin Makumatkaajana; nyt on aika nostaa kytkintä ja startata uusiin kuvioihin. Vähän tarinaa, eri kielillä ja ennemminkin kuvia löytyy www.chocoemotions.wordpress.com -sivuiltani.

Suklaamestarina sivut ovat tuonnimiset, mutta niiltä sekä Pinterestistä ja Facebookista löytyy Chocokirsin sivuilta muutakin kuin suklaista juttua.

Kuten nyt jo tuoreimmat uutiset: Mikä maa mahtoi voittaa Euroopan leivonnaismestaruuden Genevessä viikonloppuna? Sen verran förskottia, että kivaa kutkutusta skandinaavisittain toi kisaan, kun Bocuse-kokkikilpailuissa nappisijoja haalineet Tanska ja Ruotsi ponnistivat nyt tässä leivonnaissarjassakin kakkoseksi ja kolmoseksi.

Tähän saakka olen availlut vain sivuja eri medioihin, mutta nyt olen perustanut Youtuben mukaan ihan oman kanavankin: sieltä voit katsella videoita nimikkosivuillani.

Suklaanvääntäjän videot eivät ole haitekkiä, vaan ihan kännykkänapista painamalla talletettuja pätkiä ja muistikuvia kulinaarisesti kiehtovilta retkiltä.

Käykää ja kommentoikaa!

Ekaksi tietty kiinnostaa, minkälaista tarinaa odotatte sivuiltani?

Kiitti tähänastisista ja syökää hyvin!