001MK0116_JPG.jpg

003MK0116_JPG.jpg

Tänään (ke 3.2.) ilmestyy (vihdoinkin) vuoden 2016 ensimmäinen Maku-lehti! Löydät suuresta talvinumerostamme 59 inspiroivaa reseptiä pakkaspäiviin.

Iloisina esittelemme uuden kolumnistimme Sanna Stellanin eli kypsän kokin. Lue Sannan värikkäästä arjesta jokaisesta Maku-numerosta :)

Kokeile kahden viikon kasvishaastetta ja kokkaa maukkaita kasvisruokia koko perheelle. Talven parhaassa salaattipelissä valitaan sopiva pohja, ruokaisa täyte ja kokonaisuuden kruunaava raikas kastike. Ota haltuun koko broileri nahkoineen päivineen ja kokkaa uusia makuja kanasta. Leivo elämäsi parhaat pullat! Kokeile toimituksen suosikkia: tähtipulla täytetään korvapuustista tutuilla täytteillä.

Kurkkaa lisää lehden sisällöstä yläpuolella olevasta kansikuvasta ja sisällysluettelosta!

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Digitaalisen irtonumeron hinta on 4,90 €. Kolmen numeron tilauksen ja arkiston lukuoikeuden saa käyttöönsä 14,70 eurolla. Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 10 herkullista ruokablogia ja yli 7 170 reseptiä.

Herkullisia kokkailuja!

Mitkä jutut ja reseptit ovat omia suosikkejasi? Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

 

Maku-lehti ilmestyy tänä vuonna 8 kertaa.

Seuraavat Maku-lehdet: 

16.3. Suuri pääsiäisnumero

20.4. Vappuherkut ja kevään juhlat

15.6. Kesän parhaat reseptit

17.8. Sadonkorjuu ja syyksyn säilöntä

14.9. Arkimakuekstra

9.11. Pikkujouluherkuttelua

7.12. Suuri joulunumero

 

Vielä ehdit leipoa:

Ihanat uudet laskiaispullat

Maukkaat erilaiset runebergintortut

Viikon hitin peltikarjalanpiirakan