ranskikset.jpg

Viikonloppu edessä ja naposteltavat mietinnässä? Jos etsit terveellisiä herkkuja leffailtaan, tulit oikeaan paikkaan! Terveellisemmät herkut syntyvät, kun perinteisiä naposteltavia korvaataan päivitetyillä versioilla: esimerkiksi sipsien korvikkeena toimivat mainiosti trendikkäät lehtikaalisipsit, dippailuun sopivat tofukesärullat ja dipiksi ja herkkulevitteeksi sopii pizzanmakuinen paputahna. Muista herkutella, sillä sen voi tehdä terveellisemminkin - kurkkaa alta bloggareidemme terveelliset reseptit ja vinkit.

  1. Haussa proteiinipitoinen naposteltava? Kokeile maustettuja kikherneitä! Keittiössä, kotona ja puutarhassa- blogin Minna paahtaa kikherneet uunissa ja antaa kikherneille kolme maustamisvaihtoehtoa - valitse suosikkisi ja nauti.
  2. Bataattitikut muuttuvat uunissa ihaniksi suolaisenmakeiksi ranskalaisiksi. Terveen hyvää - blogin Pipsa antaa vinkit parhaimpiin bataattiranskalaisiin ja hienostuneempaan ketsuppiin. (kuva yllä). Pipsa on tehnyt myös makeita ja rapeita ranskiksia kesäkurpitsasta. Kokeile vaikka molempia!
  3. Mantelit ovat terveellisiä herkkuja sellaisenaankin, mutta  52 weeks of deliciousness - blogin Anne vie herkuttelun uusiin sfääreihin maustamalla paahdetut mantelit suolalla, chilillä ja kurkumalla (kuva alla).

img_6871 (1).jpg