puffed_pizza.jpg

Vielä on lomaa jäljellä! Ja vaikka ei olisikaan, niin aina on hyvä syy nauttia brunssista. Katso alta ohjeet ihaniin herkkuihin!

  1. Oletko testannut puffed pizzaa eli voitaikinalevylle tehtyä pizzaherkkua? Tuhti ja lehtevä pohja saa tässä ohjeessa ylleen keväistä parsaa ja paistettua broileria, mutta sinä voit käyttää siihen omia lempparitäytteitäsi.
  2. Ihanat Benedictin lohileivät ovat syystäkin klassikko ja tässä alkuperäisten leipien herkullisessa muunnoksessa kinkku on korvattu kylmäsavulohella. Nämä leivät saavat mehevyyttä pinaatista ja hollandaisekastikkeesta. 
  3. Vuoden brunssisuosikki on varmaankin ollut shaksuka. Mausteisessa tomaattiliemessä kypsennetyt kananmunat ovat täydellisen meheviä ja fetajuusto viimeistee annoksen.
  4. Itämaishenkinen kukkakaalikuskus on kaunis ja raikas. Murustettu kukkakaali eli "kuskus" saa kaverikseen yrttejä, herneitä, oliiveja ja chilejä.
  5. Jogurtti-omenasohjo on ihanan raikas kaveri tuhtien herkkujen rinnalla. Suussasulava sohjo saa kaverikseen pikaisaa ja rapsakkaa granolaa.
  6. Hedelmäsalaatti aikuiseen makuun syntyy, kun maustat hedelmät rommilla. Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin salaatti on kiva raikas brunssin jälkkäri ja silti lämmittävä herkku.
  7. Kaipaatko suklaista päätöstä aterialle? Supersöpöt petit fours –leivokset eli espressosuupalat ovat yllättävän helppotekoisia, edes uunia ei tarvita. Keksipohja saa ylleen kahvisen tuorejuustotäytteen ja kirpeitä karpaloita.