kuva (11).JPG

Maku.fi:ssä tapahtuu! Rakastatko ruokaa, leipomista, ruokapuheita ja hienoja ruokakuvia? Juuri nyt kannattaa olla mukana Maku.fi:ssä.

  1. Kommentoi reseptiä kuvin. Teitkö Maku.fi:n reseptillä sileän kastikkeen tai loihditko hienon kakun? Keksitkö paremman koristeluidean tai tuliko herkusta hauskempi kuin alkuperäisestä? Nyt voit jakaa siitä kuvan kommentissasi! Kirjaudu sisään Omaan Makuun ja kommenttikenttään ilmestyy linkki, jonka avulla voit liittää kommenttiisi kuvan koneeltasi tai kännykästäsi. Katso esimerkki täältä. Kuvaa klikkaamalla saat sen ruudullesi isommassa koossa.
  2. Kysy, keskustele ja vastaa muiden makulaisten kysymyksiin. Kysymys-vastauspalstamme on avoin kaikille makulaisille. Vastaa siis, kuinka sinä saat lihapullista pyöreitä tai onko sinulla kokemuksia sokerijuurikaskuidun käytöstä. Voit myös kysyä mitä vain ruoanlaitossa tai leivonnassa askarruttavaa muilta makulaisilta, Maku.fi-bloggareilta tai Maku-toimitukselta, ja osallistua keskusteluun. Ruokapuheet ovat mielestämme parhaimmillaan runsaina ja rönsyilevinä! 
  3. Löydä sesongin parhaat ainekset. Maku.fi:n etusivulla löytyvät sesongin parhaat ainekset. Nyt helmikuussa pääset sieltä suoraan niin maderesepteihimme kuin appelsiini- tai palsternakkaherkkujen äärelle.

Tule mukaan, odotamme innolla kuviasi ja kommenttejasi!