001MK0117_JPG.jpg

004MK0117_JPG.jpg

Huomenna (ke 1.2.) ilmestyy uusi upea Maku-lehti! 

Vuoden ensimmäisestä numerostamme löydät 53 talvisesongin parasta reseptiä: Runebergin kääretorttu, härkisborssi, savuinen hernekeitto, gluteeniton laskiaispikapulla, ystävänpäivän tiramisut, monkey bread, appelsiini-keikauskakku ja monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat uutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Talvihäiden notkuva noutopöytä
  • Koko ateria yhdessä padassa
  • Härkisborssi ja muut talven kasviskeitot
  • Kauden raaka-aine: appelsiini
  • 2 viikon arkiruoat herkkävatsaisille
  • Meillä kokataan -sarjassa Enni Rukajärvi ja suosittu punajuuripasta
  • Makumatka Kööpenhaminaan
  • Nyt leivotaan pullaa - 5 uutta reseptiä
  • Vertailussa sauvasekoittimet

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 8 herkullista ruokablogia ja yli 8 100 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 29.3.2017 Pääsiäisekstra
  • 10.5.2017 Kevään juhlaekstra
  • 14.6.2017 Kesän parhaat herkut
  • 30.8.2017 Sadonkorjuu
  • 4.10.2017 Halloween
  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.