001MK0417_JPG.jpg

004MK0417_JPG.jpg

Keskiviikkona 14.6. ilmestyy uusi upea Maku-lehti! 

Kesäekstrastamme löydät 56 kauden parasta reseptiä: suklaapizza, flank steak -hampurilainen, vadelmatortut, banaaniletut, nektariini-vadelmasalaatti, nokkospizza grillissä, grillatut melonit, grillatut porkkanat, helppo mansikkakakku, lehtipihvi ja viinirypälesalaatti sekä monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat kesäuutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Yöttömän yön kalapöytä
  • Marjasuiden lempparileivonnaiset
  • Leipätyö-sarjassa vierailemme luomumansikkatilalla Oravisalon saaressa
  • 5 x ihana ohje varhaisperunoista
  • Lettukestit joka makuun
  • Kauden raaka-aine: nektariini ja persikka
  • 2 viikon arkiruoat kokataan grillissä
  • Haastattelussa Strömsö-ohjelmasta tuttu tv-kokki Paul Svensson ja kesän grillausvinkit

    Vertailussa kannettavat grillitTestissä grillimakkarat

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruokablogia ja yli 8 300 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 30.8.2017 Sadonkorjuu
  • 4.10.2017 Halloween
  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.