001MK0317_JPG.jpg

006MK0317_JPG.jpg

Keskiviikkona 10.5. ilmestyy uusi upea Maku-lehti! 

Kevään juhlaekstrastamme löydät 50 kauden parasta reseptiä: savulohi-voileipäkakku, salted caramel -mokkapalat, syreenisokeri, pihlajatikkarit, nokkossipsit, lukijamme Eijan raparperi-kinuskipiirakka, ruusutilan mutakakku, kaaliburgeri, lohi-ramen, maailman paras juustokakku, Mysin nokkosmuhennos ja monta muuta. Lisäksi esittelemme kiinnostavimmat uutuudet ja keittokirjat sekä ajankohtaiset leivontavinkit ja kokkausideat.

  • Suolaiset ja makeat suupalat juhliin
  • Kokkaa varhaiskalista
  • Leivo ja pakasta juhlien hittileivonnaiset
  • Kauden raaka-aine: ananas
  • 2 viikon arkiruoat: helpot ja nopeat
  • Meillä kokataan -sarjassa Mysi Lahtinen ja nokkosmuhennos
  • Makumatka Venetsiaan
  • Keittiössä kukkii syreeni
  • Vertailussa kahvimyllyt

Paperinen lehti on nyt saatavissa Lehtipisteissä. Tiesitkö, että pääset kätevästi lukemaan uusimman Maku-lehden myös digitaalisena versiona osoitteesta:

https://luettavaa.a-lehdet.fi/lue/maku

Maksuttomista lisäpalveluistamme suosittelemme erityisesti seuraavia: Maku.fi-verkkosivuiltamme kannattaa bongata 5 herkullista ruokablogia ja yli 8 300 reseptiä.

 

Seuraavat Maku-lehdet: 

  • 14.6.2017 Kesän parhaat herkut
  • 30.8.2017 Sadonkorjuu
  • 4.10.2017 Halloween
  • 8.11.2017 Suomi 100 -juhlanumero
  • 13.12.2017 Ihana joulu

Mitkä jutut ja reseptit jäävät eniten mieleen?Mielellämme kuulemme makulaisten toiveita :)

Psst! Oletko jo tilannut sähköpostiisi Maku-uutiskirjeen? Jos et, se kannattaa tehdä nyt! Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä linkistä.