hodarit_2.jpg

Naapuritoimituksemme Urheilulehti haastoi meidät Maku-toimituksen tekemään kotikatsomoon sopivat eväät amerikkalaisen jalkapallon megayöhön, Super Bowliin, joka on sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (1.2.2015). Super Bowl on paitsi amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu, myös USA:n toiseksi suurin ruokajuhla heti kiitospäivän eli Thanksgivingin jälkeen. Esimerkiksi avokadoja syödään 158 miljoonaa kappaletta!

Tartuimme innolla haasteeseen! Suunnittelimme herkkumenun, jolla jaksaa pysyä hereillä aamuyöllä katsomassa amerikkalaista jalkapalloa (lähetys alkaa maanantain vastaisena yönä kahdelta Suomen aikaa). Kaikki ruoat ovat sormin syötäviä ja sopivat myös sohvalla naposteltaviksi. Makumaailma on sopivan amerikkalainen, nyrkinkokoiset rocky road -palat pitävät huolen sopivasta överiydestä. Eväät sopivat mihin tahansa rentoon illanviettoon vaikka yhdessä valmistettaviksi. Menun päätähtenä on yksi Maku-toimituksen suosituimmista herkuista, pulled pork, joka sopii mainiosti revittäväksi hodarin väliin. Katso videoilta, miten ruoat valmistuvat.

Kiitos haasteesta Urheilulehti ja upeaa Super Bowl -iltaa kaikille seuraajille! 

Nyt haastamme teidät makulaiset vuorostamme keittiöön: tee oma tv-dinnerisi ja tägää se Instagramissa #makulehti ja #telkkarieväät

Maku-toimituksen telkkarieväät

Shandy-juoma

Minihodarit pulled pork -täytteellä ja marinoidulla punasipulilla

Lohkoperunat

Avokadohummus

Rocky road -palat