pähkinä-marjapiirakka.jpg

Laulaja Saara Aalto on suoriutunut upeasti Britannian X-Factorin finaaliin. Lämpimät onnittelumme Saaralle! Maku-lehden haastattelussa laulaja kertoi hemmottelevansa ystäviään ja itseään raikkaalla raakapiirakalla, jonka päällysteitä voi varioida loputtomiin. Poimi tästä Saaran oma resepti! 

 

Haastattelimme laulaja Saara Aaltoa vuonna 2013 Maku-lehteen, jossa hän paljasti lukijoille lempireseptinsä. Kesällä ilmestyneessä lehdessä piirakan päälle oli kasattu mansikoita, mustikoita ja vadelmia. 

"Pähkinävoittoista pohjaa ei paisteta lainkaan. Piirakkaa voi varioida mielensä mukaan, ja lopputulos on aina herkullinen", Saara sanoi.

Vuosia aiemmin Saara oli kiinnostunut raakaruoasta ja löytänyt siitä hyvän vaihtoehdon itselleen. Haastattelussa Saara kertoikin voivansa paljon paremmin pian sen jälkeen, kun oli jättänyt ruokavaliostaan vehnän ja lisätyn sokerin pois. 

"Suosin kasvispainotteista ruokavaliota ja vältän sokerin ja vehnän lisäksi prosessoituja elintarvikkeita. Minulla ei ole kuitenkaan tarvetta olla ehdoton, vaan jos joku tarjoaa palan kakkua, voin nauttia sen hyvällä mielellä. Ruokavalion kokonaisuus ratkaisee", hän sanoi.

Ehdoton tai ei, tänään haluamme tarjota Saaralle virtuaalisen palan juuri tätä piirakkaa. Onnea Saara!