VIhdoin he ovat täällä - ja on heitä odotettukin! 

Maku.fi:n uudet bloggarit kantavat pöytääsi laajan kattauksen herkkuja: ravintolavinkkejä, juomasuosituksia, matkavinkkejä, upeita ruokakuvia, niksejä ja tietenkin kasapäin herkullisia reseptejä.

Energisestä ja kirjavasta joukostamme löytyy niin kakkutaiteilija, lihaa rakastava kokki, viiniammattilainen kuin kauhan varressa viihtyvä perheenäitikin. Kaikkia heitä yhdistää yksi asia: rakkaus ruokaan - sekä halu kertoa siitä teille.

Tervetuloa Makuun, upeat, inspiroivat uudet bloggarimme!

52weeks.jpg

”Yhden naisen ruokapäiväkirja arjesta juhlaan”

Annen blogi alkoi kokeiluna - keittiössä tunarina tunnettu nainen halusi oppia kokkaamaan. Ja sen hän toden totta oppi! Nyt Annen blogi on yksi aktiivisimmin päivittyvistä ruokablogeista, joka vilisee ravintolavinkkejä, hittireseptejä, raportteja ruokamatkoilta ja -tapahtumista sekä tietysti kaikenlaisia kokeiluja keittiössä.

 

Klikkaa 52 Weeks of Deliciousness -blogiin tästä!

fannikaneli.jpg

”Yksinkertaisia makuja, jotka inspiroivat juuri nyt”

Tamperelainen Tiina on pitkän linjan ruokabloggari, joka inspiroituu erityisesti sesongeista. Blogi on Tiinan oma pikkulehti, jossa kuvataan ja kokataan yksinkertaista ruokaa sekä kurkataan täysipäiväisen foodien elämään.

 

Klikkaa Fanni & Kaneli -blogiin tästä!

kotonakeittiossapuutarhassa.jpg

”Rakkaudesta ruokaan, kauhan ja kuokan varressa”

Järvenpääläisen Minnan kolmilapsisen perheen keittiössä riittää hulinaa. Keittiössä hääräävät välillä lapset, välillä mies ja välillä kaikki samaan aikaan. Blogissa kurkataan myös rakennustyömaalle ja puutarhaan.

 

Klikkaa Kotona, keittiössä ja puutarhassa -blogiin tästä!

lunnileipoo.jpg

”Perusleivontaa ja helppoja herkkuja arkeen”

Tamperelainen Annamaria leipoo Maku.fi:n suloisimmat leivonnaiset. Kakut, piirakat ja leivokset syntyvät helposti, yksinkertaisista raaka-aineista. Näillä eväillä syntyy makeampi arki!

 

Klikkaa Lunni leipoo -blogiin tästä!

onkonalka.jpg

”Laadusta tinkimättä ja lihaa säästämättä”

Vaasalainen Joonas kokkaa työkseen ja vapaa-ajalla, ja siinä sivussa vielä bloggaa kokkaamisestaan. Joonaksen ruokavalio koostuu miehen sanojen mukaan 90-prosenttisesti lihasta ja lupaa lukijoilleen grillausta ja ”kunnon mättöruokaa”.

 

Klikkaa Onko nälkä? -blogiin tästä!

terveen-hyvää.jpg

”Sairaan hyvää terveellistä ruokaa”

Moni kakku päältä kaunis, mutta nämä kakutpa ovat lisäksi terveellisiä!

Helsinkiläinen Pipsa loihtii upeita herkkuja ja ihania leivonnaisia terveellisistä raaka-aineista. Täältä löydät maukkaita ohjeita myös erikoisruokavalioihin, sillä moni ohje onnistuu vegaanisesti ja gluteenittomasti.

Klikkaa Terveen Hyvää -blogiin tästä!

paintedbycakes.jpg

”Kakkutaidetta ja elämää makeassa maailmassa”

Painted by Cakes -blogissa kurkistetaan tamperelaisen kakkutaiteilija Emma Iivanaisen arkeen. Luvassa on tyrmäävän upeita luomuksia, herkullisia reseptejä sekä kurkistus siihen, mitä on leipoa ammatikseen.

 

Klikkaa Painted by Cakes -blogiin tästä!

perinneruokaa.jpg

”Enemmän tai vähemmän perinteisiä reseptejä - pilke silmäkulmassa”

Sianpääsylttyä ja pullapitkoja - helsinkiläiset Antti ja Mika kokkaavat perinneruokaa inspiraationlähteenään Antin isoisoäidin vanha keittokirja. Toki toisinaan kokeillaan myös hieman modernimpia ruokia, ja parivaljakko haastaa itsensä kokeilemalla myös kouluruokalan trauma-annoksia kanaviillokista tillilihaan. 

 

Klikkaa Perinneruokaa, prkl -blogiin tästä!

tyrniatyrskyja.jpg

”Hyvää ruokaa ja tunnelmaa saaristoidyllissä”

Porin Reposaaren tunnelmallinen idylli inspiroi laittamaan ruokaa ja valokuvaamaan. Sarin blogissa kokataan koko perheen voimin, harjoitellaan kasvimaan pitoa ja otetaan tunnelmallisia valokuvia.

 

Klikkaa Tyrniä ja tyrskyjä -blogiin tästä!

ilkkasiren.jpg

”Juo vähemmän, juo useammin”

Maku-lehden viiniasiantuntijanakin tutuksi tullut Ilkka Sirén bloggaa viiniammattilaisen arjesta. Ilkka matkustaa viinien perässä ympäri maailman, tapaa viljelijöitä ja muita alan ihmisiä - ja jakaa tietysti täsmätärpit kotoisan Alkon valikoimiin.

 

Klikkaa Sirénin tilkka -blogiin tästä!