Etsitkö inspiraatiota vappukattaukseen? Bloggarimme ovat tehneet upeita juhlaan sopivia kattauksia Dunin tuotteista. Näistä kuvista inspiroitui ainakin meidän toimituksemme. Nyt siis suunnittelemaan iloista kattausta, käytä värejä säästelemättä ja lisää vappuriemua runsaalla kädellä.

kattaus4.jpg

Nappaa Emmalta idea ihaniin viireihin. Repäistävä kaitaliina taitetaan kahtia ja leikataan kahteen osaan, minkä jälkeen se on helppo liimata kiinni nauhaan ja leikata suorakulmiot kolmioiksi. Käytä samaa kaitaliinaa myös pöydällä, niin saat suloisen vappukattauksen.

kattaus1.jpg

Lunni leipoo -blogin Annamarian kakkukestien kattaus sopii hyvin myös vappupöytään. Valitse kattaukseen samoja värejä kuin vappuherkuissasi: pinkit popparit ja pinkit astiat sointuvat kivasti yhteen. Myös kangasmaisilla kaitaliinoilla saa pöytään helposti uutta ilmettä.

duni_yleiskuva_kattauksesta_lahis.jpg

Baking instinct -blogin Eleanoran yltäkylläisestä pääsiäiskattauksesta löytyy ideaa myös vappuriemuun: käytä värejä ja kimallusta reilulla kädellä, enemmän on enemmän! Kimaltavat kertakäyttöskumppalasit sopivat oivasti vaikka vappubrunssille.

 

Kaupallinen kampanja / Duni

Kuvat: Emma / Painted by Cakes, Annamaria / Lunni leipoo ja Eleanora / Baking Instinct