pasha-trifle.jpg

Joko nyt saisi jo aloittaa pääsiäisruokien suunnittelun? Me Maku-toimituksessa odotamme malttamattomina pääsiäisen herkkusesongin alkamista. Jos sinulla on myös suunnitelmissasi pääsiäismenun kokoaminen, lue tästä ideamme tämän pääsiäisen tarjoiluihin!

Pääsiäismenu on parhaimmillaan keväinen, raikas ja tasapainoinen. Uudet maut ja pääsiäisen unohtumattomat klassikkoherkut tukevat toisiaan. Nämä Maku-lehdessä julkaistut, suosituimmat pääsiäismenumme sopivat hyvin kotikeittiössä toteutettaviksi. Mikä pääsiäismenu sopii parhaiten omaan juhlaasi?

  1. Pääsiäismenu pienelle perheelle ja kotoisaan juhlintaan. Hauskat, alkuruokana tarjottavat lohi-avokadotornit on helppo toteuttaa. Karitsakääryleet ja valkosipuliperunat maistuvat kaikille. Samoin suklaamunasta tarjottava mangorahka, joka on varsinkin lapsiperheiden hitti!
  2. Henri Alènin upea pääsiäismenu. Alkuruokana on keväänvihreä hernesosekeitto ja pääsosassa herkulliseksi haudutettu karitsanniska. Valkosuklaamoussen kanssa tarjottavat lehdenohuet tuile-keksit sulavat kielelle. Tällä menulla teet vaikutuksen!
  3. Juhlava pääsiäismenu. Haaveiletko mureasta lampaanfileestä ja upeasta pääsiäiskakusta? Poimi käyttöösi silloin juhlavan pääsiäismenun reseptit. 
  4. Raikas kevätmenu. Jos vieraidesi joukossa on erityisruokavalioita noudattavia, tämän menun voi helposti muuntaa sopivaksi. Mikä parasta, kalamenun keväisyys ja raikkaus tekee siitä sopivan ihan kaikkiin kevätkauden juhliin. 
  5. Herkullinen pääsiäismenu. Lampaanpaisti maustetaan sherryllä ja pashat tarjotaan lasissa. Tässä menussa pääsiäisen klassikkomaut viritetään tälle vuosikymmenelle. Täydellinen pääsiäismenu on räätälöity kuudelle.