Maku_hedelmäinen_juustokakku_02_preview-2.jpg

Suunnitteletko jo pääsiäisherkkuja? Keväinen juhla on raikkaista, rahkaisista ja sitruunaisista leivonnaisista nauttimisen aikaa. Juustokakku on hyvä valinta pääsiäispöytään, sillä siitä riittää herkuteltavaa isommallekin porukalle. Katso alta parhaat vaihtoehdot ja valitse oma pääsiäisen juustokakkusi!

  1. Pääsiäisen raikkain kakku on ehdottomasti ihana pakastettu juustokakku (kuvassa). Tämä juustokakku valmistuu kätevästi pakastimessa ilman uunia ja liivatetta ja maistuu taivaalliselle hieman kohmeisena. Pakastettu kakku on kätevä valmistaa jo hyvissä ajoin (tee pääsiäisen kakku vaikka heti) ja koristella runsaalla kasalla hedelmiä. Jos haluat koristeluun pääsiäistunnelmaa, koristele kakku keltaisilla ja oransseilla hedelmillä, kuten sharonilla, ananaskirsikoilla tai aprikoosilla.
  2. Aurinkoinen juustokakku on maku.fi:n hittiresepti, eikä suotta: ihanan täyteläinen juustokakku vie kielen mennessään! Pehmeä maku syntyy tuorejuustosta ja pääsiäisen keltainen kiille säilykepersikoista. Lukijat kommentoivat ohjetta "Perfecto" "Teen tätä uudestaan" ja "Rakastan tätä kakkua". Kokeile sinäkin!
  3. Minna jakaa Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogissaan juustokakkuvinkkejä ja reseptin Donna Hayn täydelliseen juustokakkuun. Paistettava juustokakku saa makua tuorejuuston lisäksi ricottasta, täytteen raikkaasta sitruunankuoresta ja mantelijauhoista tehdystä pohjasta. "Paras juustokakku, jota olen koskaan syönyt", toteaa Minna. Kokeile, nouseeko tämä kakku myös sinun suosikiksesi!

+ Eikö näistä löytynyt suosikkikakkua? Kurkkaa lisää juustokakkuja täältä!