lastenjuhlat halloween teema.jpg

Lasten halloween-kekkereissä saa hullutella oikein kunnolla! Ota tästä talteen parhaat vinkit halloween-lastenjuhlien järkkäämiseen ja kolme hauskinta reseptiä kekkereiden tähdeksi.

Ideoita herkkupöytään

Viritä herkkupöytä sopivan kauheaksi. Noidat, muumiot, haamut, kurpitsat, luurangot ja hämähäkit ovat halloween-juhlien klassikkoaineistoa ja pienillä jekuilla saat juhlaherkut näyttämään dramaattisen pelottavilta. Kokeile koristella herkut värjäämällä ne, koristelemalla hämähäkki- tai pääkallokarkeilla tai karkkihattaralla, pursottamalla pintaan seittikuvioita sokerikuorrutteella tai valkosuklaalla tai muotoilemalla herkuista erilaisia örkkejä. Esimerkiksi kekseistä voi muotoilla lepakoita, sormia tai ne voi kuorruttaa valkosuklaalla muumioiksi. Hassuttele myös Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan tyyliin keksimällä tarjottaville ovelat nimet, kuten zombien korvavaikku, noidan silmäpata tai lepakon oksennus. Jos haluat tarjota pöydässä myös jotan raikkaampaa, askartele omenaviipaleista halloween-hampaita tai muunna klementiinit kurpitsoiksi tökkäämällä kuorittuun hedelmään varsisellerin palanen varreksi ja suklaatipat silmiksi.

Halloween-juhlien kattaus

Kattauksessa on kiva jatkaa dramaattisella teemalla. Tulosta valmiille limsa- tai mehupulloille uudet hurjat etiketit tai jäädytä kumihankassa booliin kylmä käsi. Sammuta kattovalot ja hyödynnä pötälamppuja sekä valosarjoja. Levitä pöytään musta lakana tai seittimäistä harsoa, askartele valosarja kuvioduista muffinivuoista tai kokeile jotain muuta Minnan hauskaa kattausideaa.

Nappaa vielä alta talteen kolme lasten helppoa lemppariherkkua halloweenjuhliin. Näiden näpertely ei voi olla kuin hauskaa puuhaa!

  1. Muumiot tikussa. Painted by Cakes -blogin Emman helpot keksitikkarit saavat käärinliinat valkosuklaasta ja pallosilmät Marianne-namuista. Nämä muumiot ovat hauska valinta herkkupöytään. Töki tikut vaikkapa väärin päin käännettyyn lävikköön, niin herkkuja on helppo napata syötäväksi.
  2. Vähän hurjempi hodari. Nakkimuumiot ovat maailman helpoimmat hodarit. Ne sopivat hienosti Halloween-tarjoiluun ja onnistuvat myös lasten käsissä. Videolta näet, kuinka superhelposti nämä hurmaava muumiot pyöräytetään. Vinkiksi vielä: jos haluat tehdä minimuumioita, nämä nakkiherkut onnistuvat myös prinssinakeista.
  3. Huhuu, mikä brownie. Mehevän suklaiset ruudut muuntautuvat vaahtokarkkien ja valkosuklaan myötä veikeiksi haamubrownieiksi. Kuka voisi vastustaa näitä ihania suklaarusinasilmäisiä huhuilijoita? Emme me ainakaan.

 

Psst! Kurkkaa myös nämä halloween-jutut:

3 x suolainen halloween-tarjottava

3 x hyytävä halloween

3 x tyylikäs halloween

3 x halloween-kakku

3 x halloweenin kuppikakku

3 x ihana kurpitsakeitto lyhdyn jämistä

3 x lasten riemukas halloween