Voiko olla parempaa kuin suussasulavan täyteläinen juustokakku? Tämä viikonlopun superherkku kannattaa valmistaa itse, sillä täydellinen juustokakku syntyy niin hyydyttämällä, paistamalla kuin pakastamallakin. Valitse oma tyylisi ja nauti näistä hurmaavista kakkukaunottarista!

Maku_vaahtokarkkinen_suklaajuustokakku_01_preview-2.jpg

1. Enemmän on enemmän myös juustokakuissa! Hyydytettävä s'mores-juustokakku ammentaa makumaailmansa amerikkalaisesta sulan vaahtokarkin ja keksin yhdistelmästä. Runsaan suklainen kakku saa ylleen kasan suloisia minivaahtokarkkeja. Tätä ei voi vastustaa!

Maku_hedelmäinen_juustokakku_02_preview.jpg

2. Huurteinen pakastettu juustokakku valmistuu superhelposti ja ilman liivatetta tai uunia; tarvitset vain pakastimen ja tarpeeksi ennakointia! Kruunaa tämä täyteläisen juustoinen kakku reilulla annoksella lohkottuja hedelmiä ja hurmaat vieraat takuuvarmasti.

juustokakku.jpg

3. Paistettu valkosuklaa-mustaherukkajuustokakku herättää ihastusta hurmaavalla koristelullaan ja kirpeänmakealla täytteellään. Täyteläinen tuorejuusto, makea valkosuklaa ja kirpeä mustaherukka ovat taivaallinen makuyhdistelmä.. Kokeile vaikka itse!