granaattiomena_juustosalaatti.jpg

Vannotko joka vuosi marketin megaruuhkassa hikoillessasi, että hoidat jouluostokset ensi vuonna kerrankin ajoissa? Joulua edeltävät viikot ovat monessa perheessä aikataulullista rulettia, jolloin viimeistellään loppuvuoden työt, riennetään joulujuhlasta toiseen ja yritetään siinä samalla hankkia persoonalliset ja oivaltavat joululahjat joka iikalle. Pyhien ruokaostokset jäävät helposti hoidettavien asioiden kilometrijonon hännille. Myös siitä syystä, että kalat ja vihannekset halutaan ostaa mahdollisimman tuoreina.

Ruoan nettikauppa kasvaa Suomessakin kohisten. Omassa toimituksessamme on jo muutama, joka turvautuu säännöllisesti helpompaan arkielämään ja nauttii, kun kauppakassit toimitetaan suoraan eteiseen. Ihanan vaivatonta ja kätevää!

Tuottajamme Elina päättää tänä vuonna tilata joulupöydän herkut valmiiksi kotiin. Aattoa edeltävät hetket on mukavampi valmistella joulua kotona kuin metsästää täpötäysissä parkkihalleissa vapaata ruutua. Stockmannilta voi tilata joko ruoat suoraan kotiin (Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella) tai liikkeeseen valmiiksi pakattuina. Jo palvelutiskeillä jonottaminen haukkaa roimasti aikaa. Stockmann toimittaa tuotteet joko arkisin 9-16 tai 16-21 sekä lauantaisin klo 11-15. Jos tilaat tuotteet valmiiksi pakattuina Stockmann Herkkuun, toimi 17.12. mennessä. Tämä palvelu koskee kaikkia Stockmann Herkkuja Suomessa.

Kauppahalli24 palvelee Uudenmaan seutua laajalla valikoimallaan ja joustavilla toimitusajoillaan. Toimituspäivät ovat tiistaista perjantaihin ja toimitusajan voi valita kahden tunnin tarkkuudella klo 13-21 väliltä. Kauppahalli24:n kautta saa esimerkiksi suosittuja Anton & Anton -ruokakasseja, jotka sisältävät sekä reseptit että raaka-aineet. Uutuutena myös vegevaihtoehto.

Ruokanet mainostaa itseään kauppa-auton paluuna. Kyseessä on päivittäistavaraa myyvä verkkokauppa, jonka tavarantoimittaja on Wihurin pikatukkumyymälä Vantaalla. Ruokanet toimittaa tuotteita koko maahan, Lappia ja saaristoa lukuun ottamatta. Pääkapunkiseudulla tuotteet toimitetaan tilauspäivänä. Muualla Suomessa neljästi viikossa, tiistaista perjantaihin. Ostosten kuljettamisesta vastaa Itella.

Oletko sinä kokeillut ruoan verkkokauppaa? Hoidatko isommat jouluostoksesi ehdottomasti itse vai netissä? Kuulemme mielellään kokemuksianne!