suklaabiscotti-fannijakaneli.jpg

Onko joululahjojen hankinta vielä mietintälistalla? Ei hätää, tänään joulukalenterista paljastuu kolme makeaa pakettia, joihin rakastutaan varmasti!

  1. Lunni leipoo -blogin raakaherkut eli laku-kookoskiekot maistuvat trenditietoiselle makean ystävälle tai lakritsin rakastajalle! Helposti pyöriteltävät makeat namit pakataan kauniisti purkkiin.
  2. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan pistaasi-suklaabiscotit (kuvassa) ovat niin kauniita ettei niitä raaskisi syödä, mutta suklaan ja pistaasipähkinän liiton koukuttavuus takaa sen, että lahjapaketti häviää nopeasti! Paketoi mukaan vaikka paketti tummaa kahvia tai pullo portviiniä.
  3. Päältä rapeiden ja sisältä pehmeiden keksien ystävälle sopii Terveen Hyvää -blogin Pipsan suklaa-myslicookiepurkki. Kuivat aineet pakataan purkkiin reseptin kera ja lahjansaaja saa nauttia muhkeista vastapaistetuista kekseistä! "Anna cookietarvikkeet lahjaksi tai tuliaiseksi kylään, ja olet suosittu tuttavapiirissäsi myös ensi vuonna." neuvoo Pipsa. Tätä neuvoa kannattaa noudattaa!