homehtunut_suklaakakku.jpg

Hupia vai amerikkalaista hömpötystä? Halloween jakaa suomalaisten mielipiteitä ja herättää keskustelua tähän aikaan vuodesta.  

Maku-toimitus ottaa halloweenin leikittelyn ja herkuttelun kannalta, sekoittamatta sitä muihin kauden juhliin. Niinpä Maku.fi-etusivulta löytyy muhkea, superhelpoista ja sopivasti hurjista resepteistä koottu Halloween-teema lokakuun loppuun saakka. Jos haluat tehdä näitä huumorilla sävellettyjä herkkujamme myöhempiin juhliisi, löydät Halloween-teeman tämän jälkeen Teemat-osiostamme.  

Tässä tulevat Maku-toimituksen vitsikkäät suosikit halloween-kemuihin:

Maku 6/2014-lehden Lukijan ohje -palstalla julkaistu homehtunut suklaakakku on kokeilemisen arvoinen. Miten avokado voikaan säilyttää vihreän värinsä kypsennetyssä taikinassa? Kakun rakenne on mehevä ja maku suklainen.

Kahden aineksen muumiohodarit ovat jo herättäneet hilpeyttä Maku-Instagramissa. Joku ehti epäillä, että ohje ei ole "mennyt niin kuin Strömsössä"! Tässä on ehdoton hitti lastenjuhliin!

Viimeisenä, vaan eivät vähäisimpänä, tulevat Emman ihanat kummitusmarengit, jotka ovat melkein liian söpöjä syötäviksi. Myös nämä halloween-herkut syntyvät vain muutamasta aineksesta.