maaliskuu.jpg

Kanapasta on noussut suomalaisten suosikkiarkiruokien kärkijoukkoon, eikä suotta: helppous, nopeus ja mehevyys ovat tämän arjen pelastajan valttikortteja. Kanapastan voi valmistaa esimerkiksi näin: keitä pasta, paista pannulla öljyssä sipulia ja kanasuikaleita, lisää haluamasi maustettu ruokakerma, kuumenna ja suurusta tarvittaessa. Ranskankerma ja tuorejuusto tuovat kastikkeeseen lisämehevyyttä ja tomaattipyreellä saa kanapastasta punaisen. Helppo kana-pestopasta taas syntyy kätevästi lisäämällä keitetyn pastan ja paistetun kanan joukkoon punaista pestoa ja tarjoamalla herkun parmesaanin kanssa. Kanaspagetti syntyy kätevästi myös ilman kermaa, kun maustat paistetut kanat sitruunalla ja voilla ja sekoitat spagettiin. 

Kurkkaa myös nämä toimituksen kanapastareseptisuosikit! Kanapasta uunissa hautuu meheväksi ja maukkaaksi ja juustoinen sekä aprikoosinen kastike tekee ruoasta vastustamattoman. Salaatti revitystä broilerista ja pastasta taas sopii hyvin tammikuun keveämmäksi lounaaksi. Broilerin koivista nyhdetyt herkulliset kanasuikaleet ja täysjyväpasta takaavat sen, ettei nälkä ihan heti yllätä!

Olemme uteliaita kuulemaan lisää herkullisia kanapastareseptejä. Kerro siis meille kommenteissa, miten itse valmistat kanapastan?