Etsitkö sinäkin sopivaa, helppoa ja herkullista pääsiäismenua? Kokosimme kolme menukokonaisuutta, joissa jokaisessa on neljä ruokalajia. Mikä menuista sopii sinun pääsiäiseesi parhaiten? Äänestä suosikkiasi, ja voit voittaa äänestämäsi menun raaka-aineet itsellesi! Pääset siis pääsiäisenä kokkaamaan lempimenusi ohjeillamme. Kaikki menut ovat 4-6 ruokailijalle.

 

1 Helppo pääsiäismenu

Tämä menu on suunniteltu sinulle, joka rakastat lempeänmakuista kotiruokaa myös pääsiäisenä. Arvostat myös sitä, että ruoka valmistuu helposti ja maistuu kaikenikäisille. Alkuruoan salaatti tarjotaan hauskoina kääröinä. Paahdettu kasvissosekeitto maistuu kaikenikäisille, samoin kuin pääruokana tarjottava lammasmureke. Lopuksi maistellaan silkkisen pehmeää pannacottaa. 

Salaattikääröt

Paahdettu kasvissosekeitto

Lammasmureke

Pannacotta

uusi pääsiäismenu 1.jpg

 

2. Rento kasvismenu

Tämä kasvismenu on trendikäs, raikas ja hauska. Menu sopii myös niille, jotka haluavat kokkailla yhdessä. Ensinälkään haukataan keittiössä hummusta hyvän leivän kanssa. Samalla valmistuu alkuruoka, pinaattia ja karamellisoitua sipulia. Paahdetut, bulgurilla täytetyt munakoisot vievät nälän. Harmonian rikkoo hauskasti suklaamunasta lusikoitava mangorahka. Tämä jälkkäri ilahduttaa muitakin kuin lapsia! 

Välimeren kikhernetahna

Pinaatti ja karamellisoitu sipuli

Paahdetut munakoisot

Mango-pistaasirahka

uusi pääsiäismenu 2.jpg

 

3. Perinteinen lammasmenu 

Tämä menu on sinulle, jonka pääsiäisateria ei synny ilman lampaanpaistia. Ateria alkaa vihreällä salaatilla, jota raikastaa ihana mangovinegretti. Perinteinen paisti tarjotaan herkullisen punaviinikastikkeen ja palsternakka-perunasoseen kanssa. Jälkiruoaksi maistuu iki-ihana juustokakku. 

Vihreä salaatti ja mangovinegretti

Lampaanpaisti

Rikotut palsternakka-perunat

Aurinkoinen juustokakku

uusi pääsiäismenu 3.jpg

 

Mikä menuista on sinun suosikkisi? Äänestä sitä klikkaamalla tätä linkkiä! Äänestys alkaa 1.3. ja arvonta suoritetaan 18.3.