Leivo juhliin voileipäkakku! Katso Maku.fi:n suosituimmat maut.

herne-fetavoileipäkakku.jpg

Kuulutko niihin, joille juhlapöytä ei ole juhlava ilman voileipäkakkua? Vai oletko juuri löytänyt retroherkun hienouden? Kuuluitpa mihin joukkoon tahansa, nappaa talteen tästä saittimme ihanimmat voileipäkakut, ole hyvä!

  1. Ovatko lempiohjeesi ihanan simppeleitä? Testaa superhelppo kasvisvoileipäkakku  (kuvassa), joka saa näyttävät raidat valkoisesta fetatäytteestä ja kauniin vihreästä hernetahnasta. Sama fetatäyte myös kuorruttaa kakun ja on ihana alusta luoville koristeluille.
  2. Rakastatko perinteistä kinkkukakkua? Tällä ohjeella valmistuu herkullinen ja mehevä kinkku-voileipäkakku, jonka salaisuus on itse leivottu leipä ja vihanneksilla sekä jogurtilla raikastettu kinkkutäyte.
  3. Valitsetko buffetpöydästä aina kalaisan vaihtoehdon? Kokeile suolaista lohijuustokakkua, jonka juustoisessa täytteessä maistuvat kylmäsavulohi, ruohosipuli, sitruuna ja tilli. Mätikoristelut koristavat kakun juhlaan kuin juhlaan sopivaksi.
  4. Miten olisi vegaaninen voileipäkakku? Kauniin kasvisvoileipäkakun täytteenä on upean väristä, punajuurella maustettua hummusta ja avokadotahnaa. 
  5. Eikö iso kakku sovi tarjoiluihisi? Pyörittele voileipäkakkupalleroita Perinneruokaa prkl -blogin Mikan tyyliin. Valmiit annospallerot sopivat täydellisesti noutopöytään tai vaikka piknikille, sillä ne ovat helppoja syödä.

 

Psst! Katso voileipäkakun tekemisen salat ja runsas reseptivalikoima VOILEIPÄKAKKU-teemasivultamme.