nutella-vohvelit-1256.jpg

Hiihtoloma on täydellinen syy vohvelikesteille! Paista jättipino vohveleita, mikrota niiden seuraksi pikahilloa ja kutsu kaverit herkuttelemaan. Enää tarvitsee vain päättää, valitsetko perinteisen, suklaisen, sitruunaisen vai maidottoman taikinan?

  1. "Jääkaapissa oli mansikoita ja kermaa ja ainekset vohvelitaikinaankin olivat käsien ulottuvilla. Ei siinä tarvinnut sen kummemmin miettiä, kun Mika oli jo tekemässä taikinaa." tarinoi Perinneruokaa prkl -blogin Antti. Nämä Perinneruokailijoiden helpot vohvelit ovat nappivalinta perinteistä vohvelitaikinaa etsivälle.
  2. Kaakaonystävän suosikkivohvelit syntyvät helposti lisäämällä vohvelitaikinaan kaakaojauhetta. Suklaanruskeiden vohveleiden päälle sopii hyvin paksu jogurtti ja mansikkakeko.
  3. Maidottomaan ruokavalioon sopivat Millan mehuvohvelit. Taikina saa makua omenamehusta ja kuohkeutta kivennäisvedestä.
  4. Kun mikään ei piristä sadepäivää, ota mallia  Lunni leipoo -blogin Annamariasta ja tee vohveleita! Nämä kullanruskeat sitruunavohvelit piristävät takuuvarmasti sitruunankuoren raikkaudella.
  5. Jos etsit jotain supersuklaista, testaa Perinneruokaa prkl -bloggaajien nutellavohveleita (kuvassa). Voi ja Nutella pitävät huolen siitä, että herkkunälkä saa kyytiä.

 

Psst. Tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat viikon parhaat vinkit ja herkut sähköpostiisi joka torstai!