korvapuustipäivä.jpg

Ihanaa korvapuustipäivää! Alkoihan sinunkin aamusi kanelin ja sokerin huuruisissa tunnelmissa? Jos ei, niin nyt on aika korjata asia. Pyöräytä siis kunnon satsi ihanan kierteisiä puusteja tai testaa jotakin korvapuustin uusista muodoista.

Klikkaa ohjeet talteen alta ja leivo itsellesi tai puustifanille kaverille onnenpäivä:

  1. Jos luotat perinteiseen, tartu tähän korvapuustien ohjeeseen. Ihan parhaat kaneliset kierteet valmistuvat perinteiseen tyyliin suloiseksi syötäväksi. Jos haluat vähän jotain viritystä, kokeiles täytteessä perussokerin sijaan fariinisokeria.
  2. Kerrankin tarpeeksi iso puusti. Kun leivot korvapuustitäytteen muhevan pullapitkon piristäjäksi, saavat kaikki viipaloida jättipullasta mieluisen palasen. Varma valinta myös tuliaiseksi!
  3. Kuinka leipoa korvapuusteja salamannopeasti? No lehtitaikinasta tietenkin! Muffinivuokaan kietaistut Painted by Cakes -blogin Emman neronleimaukset maistuvat kinuskille, kanelille ja paahtuneille pähkinöille. 
  4. Murokeksit puustitäytteellä. Kinuskikissa eli Sini Visa muunsi korvapuustit söpöiksi spiraalikekseiksi. Veikeiden kierteiden taikina maustetaan kardemummalla sisälle pyöräytetään korvapuustista tuttu voi-sokeri-kanelitäyte.
  5. Miten olisi korvapuustin makuinen munkkipallero? Herkullisten pikkumunkkien salaisuus piilee ihanassa voi-fariinisokeri-mantelirouhetäytteessä ja kaneli-sokeripinnassa. Nauti lämpimänä ja totea, että näitä on mahdotonta maistaa vain yksi...

 

Psst! Vai sittenkin vaniljapullaa? Tsekkaa Lunni leipoo -Annamarian vaniljakierteet ja Toimituksen blogin helpot Dallaspullat.