BeFunky Collage.jpg

Jee, on taas se aika vuodesta, nimittäin laskiaispulla-aika! Montako olet jo ehtinyt syömään? Peruslaskiaispulla hillolla tai mantelimassalla on sekin taivaallista, mutta mitäpä jos kokeilisit yllättää kaverisi veikeällä viritetyllä pullalla. Katso alta Maku-bloggaajiemme ihan uudet laskiaspullaherkut ja ihastu! Näillä ohjeilla leivot pöytään hauskuutta :)

  1. "Tipattomat, sokerittomat ja kaikki muut mahdolliset kitukuurit ovat ihan juuri ohi ja sitten voi hyvällä omalla tunnolla tehdä oman muhevan laskiaispullataikinan tai pari tai jopa muutaman erilaisen." ehdottaa Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sari ja antaa samalla kolme tuunausvinkkiä laskiaispullaan. Klikkaa blogiin ja nappaa vinkit mascarponella ja lemon curdilla täytettyyn laskiaispullakranssiin, villin violettiin mustikka-pullatäytteeseen tai kaakaon värisiin, suklaatäytettyihin suklaapulliin
  2. "Kaikki minun blogiani lukeneet tietävät, että minulla ja Nutellalla on erityinen suhde, niinkin erityinen että Nutellan pitäisi olla osan blogini nimeä." toteaa Lunni leipoo -blogin Annamaria. Ja tämä pitää paikkansa, sillä nyt blogista löytyy ohje myös kerrassaan hurmaaviin Nutella-laskiaispulliin (kuvassa). Jos olet Nutella-fani, unohda sinäkin hillot ja mantelimassat ja lusikoi pullan väliin kursailematta tuota syntisen hyvää hasselpähkinätahnaa!
  3. Jos tavallinen laskiaispulla ei millään tyydytä pullanhimoasi, kannattaa testata Suusta suuhun -blogin Alisan muhkea laskiaispullakakku. Kermanystävän unelmasta löytyy täytettä runsaasti, mascarpone-kermavaahtoa ja hilloa on ihanasti kolmessa kerroksessa.