snickerspalat_3.jpg

Onko Snickers sinunkin suosikkipatukkasi? Suolaisten pähkinöiden, makean toffeen ja suussasulavan suklaan yhdistelmä on niin vastustamaton, että samaa makumaailmaa kannattaa kokeilla nyt myös kotikeittiössä. Jos kurvaat kaupassa aina suklaapatukkahyllyn luokse, nämä herkut ovat juuri sinulle! Valitse siis alta suosikkisi Snickers-ohjeista ja kokeile.

  1. "Snickers on minusta aivan täydellinen suklaapatukka, koska tykkään suolaisen ja makean yhdistelmästä sekä pähkinöistä", totesi Lunni leipoo -blogin Annamaria ja kehitteli upeat Snickers-palat. Tummat suklaakerrokset, pähkinäinen nougatkerros ja suussasulava kinuskikerros muodostavat yhdessä vastustamattoman herkkupalan: nämä kotitekoiset superherkut ovat kaiken vaivan väärtit! (kuva yllä)
  2. Ison Snickers-himon laannuttaa Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan muhkea Snickers-kakku. Rapea keksipohja saa ylleen paksun suolapähkinöillä rikastetun kinuskikerroksen sekä tuhdin tummasuklaisen kuorrutteen.
  3. Mitä ihmettä, terveellisempää Snickersiä? Terveen hyvää -blogin Pipsan ohjeella valmistat ihanaa suosikkipatukan raakaversion. Maapähkinäinen, suklainen ja toffeinen herkku sulaa suuhun!
  4. Maistuisiko pähkinäpatukka leivoksen muodossa? Snickers-whoopieiden upottavan pehmeät leivospohjat täytetään suolaisenmakealla suolapähkinä-maapähkinävoitäytteellä. Tätä ei voi vastustaa! (kuva alla)

 

mk0714_suklaa_5_preview.jpg