vispipuuro.jpg

Kuohkea vispipuuropilvi maistuu niin välipalalla kuin jälkkärinä! Mutta tiesitkö, että vatkatun puuron voi valmistaa puolukan sijaan myös muista marjoista tai hedelmistä? Irrottele siis vähän tutuista kaavoista ja vatkaile pehmeä herkku uuteen tyyliin keltaiseksi veriappelsiinipuuroksi, makeaksi mansikkaherkuksi tai vispipuuron makuiseksi juomaksi.

  1. Kirpsakan keltainen veriappelsiinipuuro. Jos kaipaat puuroosi raikkautta, pilko puuron sekaan veriappelsiinin tai tavallisen appelsiinin hedelmälihat ja mehut. Perinneruokaa prkl -blogin Mikan ihana puuro sopii vähäsokerisena myös välipalaksi.
  2. Hattaran värinen mansikkapuuro. Jos pakkasesta löytyy mansikkasurvosta, parita se puolukoiden kaveriksi makeampaan vispipuuroon. Tämä Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin pehmoinen puuro maistuu varmasti myös perheen pienimmille.
  3. Helposti hörpättävä vispipuurosmoothie. Jos puuron vatkailu ei nappaa, testaa saman makumaailman omaava smoothie Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan tyyliin. Täyttävä smoothie saa makua puolukasta, kaurapuuterista ja mantelimaidosta.

 

Psst! Puurofani, tykkäsitkö tästä jutusta? Tilaa Maku-uutiskirje ja saat kuumimmat ruokavinkit suoraan sähköpostiisi joka torstai!