kakkuainekset.jpg

Etsitkö vielä inspiraatiota viime hetken paketteihin? Ei tässä ole vielä mitään hätää, sillä nämä ruokalahjat ehtivät vielä hyvin paketteihin piilotettavaksi. Nappaa suosikkisi talteen alta!

  1. Haluatko viedä joulunviettopaikkaan mieluisan tuliaisen? Taatelikakku on aina varma valinta! Kahvikaisan taatelikakun ohjeella valmistuu kaksi klassista kakkua: yksi tuliaisiksi ja toinen herkutteluun vielä viimeisten joulusiivojen lomassa. Supermehevä gluteeniton taatelikakku taas maistuu myös gluteenia vältteleville.
  2. Purkittaisitko naposteltavaa? Jouluisen makuinen ja rapea granola valmistuu kätevästi uunissa ja on sitten purkittamista vaille valmis. Myös kanelilla tai chilillä maustetut mantelit ovat nopeita ja ilahduttavia herkkuja.
  3. Jos haluat antaa lahjaksi tekemistä, pakkaa purkkiin suklaa-pähkinäkakkuainekset, johon leivontahetkellä lisätään vain munat, rasva ja neste. Leipäfanille purkkiin kannattaa annostella ainekset pähkinällä, karpalolla, fenkolilla ja aniksella maustettuun joululeipään. Kirjoita resepti raaka-aineineen nättiin korttiin ja paketista voi olla iloa monta kertaa.