vegaaninen aamupala.jpg

Millä ruoalla aloitit päiväsi? Jos vastaus on joka päivä sama, on ehkä aika testata jotakin uutta. Vegaanihaasteesta inspiroituneena kokosimme tähän kolme vähän uudenlaista ja vegaanista aamupalaa, jotka tuovat aamuihin iloa. Nappaa alta testiin puuro, smoothie ja monipuolinen hummus!

  1. Aamupuuro 2.0. Lunni leipoo -blogin Annamaria samettisen ja makean luksuspuuron, joka on kuitenkin tosi helppo tehdä. Mantelimaitoon keitetty puuro makeutuu herkuksi banaanilla ja taateleilla ja saa lisämakua ripauksesta vaniljaa.
  2. Pirteämpi smoothie. Fanni ja Kaneli teki smoothielupauksen eli päätöksen surauttaa joka päivä annoksen raikasta juomaa. Ota sinäkin koppi ideasta ja surauta kirkkaan oranssi smoothie nopeasti appelsiinista, verigreipistä, porkkanasta, ananaksesta ja inkivääristä. Tämä iloinen juoma vie varmaan flunssankin mennessään.
  3. Oranssi hummus. Jos perushummus kyllästyttää, testaa upean värinen bataattihummus, jonka juju ovat makea bataatti ja savustettu paprika. Levitä aamupalalla hummusta leivälle vaikkapa kurkkuviipaleiden pariksi ja pakkaa myös annos hummusta rasiaan vihannestikkujen kera välipalaksi. Kaksi ateriaa yhdellä soseutuksella!

 

Psst! Katso myös tämä Toimituksen blogin postaus:

3 x vegaaninen keitto