kaalii.jpg

Varhaiskaalia, nam! Nuo vaaleanvihreät kerät ovat täyttäneet kauppojen laarit, oletko jo napannut ostoskoriin omasi? Jos et, niin osta ensi kauppareissulla ja kokeile alla olevista resepteistä suosikkiasi. Monipuolinen kevätkaali taipuu niin salaattiin, grilliin kuin laatikkoonkin.

  1. Etsinnässä täydellinen varhaiskaalisalaatti? Keittiössä, kotona ja puutarhassa -blogin Minnan paras kaalisalaatti saa makua raikkaasta tillivinegretistä. Tätä salaattia Minna on tarjonnut myös useille vierailleen ja kaikki maistajat ovat olleet yhtä mieltä reseptin nimestä: täydellinen se on!
  2. Heitä kaalit grilliin ja herkuttele. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan paahteiset kaalinlohkot saavat kaverikseen savupaprikalla ja limellä maustetun kermaviilikastikkeen. 
  3. Kaalilaatikko saa uutta twistiä varhaiskaalista, sweet chilistä ja paprikasta. Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sari suosittelee paistamaan kaalilootaa kerralla ison laarin, jotta seuraavana päivänä jää aikaa ulkoilulle. Näitä aurinkopäiviä ei halua viettää hellan vieressä.

 

Psst! Kurkkaa lisää arkiruokaideoita Toimituksen blogista:

3 x pastasalaatti

3 x munakas

3 x parsapiirakka