kukkakaalikuskus (1).jpg

Vappupäivän juhlissa maistuvat helpot ja rennot salaatit, jotka on mukava pakata myös piknikkoriin mukaan. Minkälaista salaattia etsit? Valitse omasi näistä kolmesta!

  1. Täyttävää ja helppoa? Helppo pastasalaatti saa välimerellisiä makuja aurinkokuivatuista tomaateista, oliiveista, fetasta ja basilikasta. Maukas salaatti on täyttävä ja säilyy hyvin mehevänä. Rento salaatti on kätevä pakata myös piknik-koriin.
  2. Trendikästä tarjottavaa? Surauta kukkakaali kuskus-tyyppiseksi muruksi ja sekoita joukkoon yrttejä, herneitä, paahdettuja manteleita ja oliiveja. Tämä kaunis kukkakaalikuskus (kuvassa) tarjoaa myös silmänruokaa. Pakkaa piknikille erillliseen rasiaan salaatin ihana kastike eli kermainen tomaatti-kookostahna
  3. Jokavappuista suosikkia? Ikiklassikko perunasalaatti kuuluu vappupiknikille. Marinoidut punasipulit, uudet perunat ja rucola muodostavat mehevän ja vastustamattoman hyvän kokonaisuuden. Lukijamme kommentoi ohjetta näin: "Tein viime uudenvuodenaattona perunasalaattia toisella reseptillä. Sitä virhettä en enää tee, mieheni mielestä tämä on paras ja ainoa oikea resepti.". Kokeile siis sinäkin tätä luottoreseptiä!