parmesaaninen_palsternakka_porkkana_laatikko.jpg

Tylsistyttävätkö peruslaatikot tai kaipaatko niiden rinnalle uutta tuulahdusta? Poimi tästä kolme uudenlaista joululaatikkoa piristämään pöytää, saatat löytää uuden suosikkisi!

  1. Kaipaatko joulupöytään väriä? Sitten kannattaa pyöräyttää pöytään pinkki ja mehevä punajuuri-vuohenjuustolaatikko. Pehmeät punajuuri- ja perunasoseet saavat kaverikseen ohrahelmiä ja täyteläistä vuohenjuustoa. Jos jälkimmäinen ei kuulu lemppareihisi, kokeile vaihtaa vuohenjuusto sinihomejuustomuruun.
  2. Teetkö vain yhden laatikon? Yhdistä siihen kahta juuresta! Porkkanalaatikon kauniin värinen serkku (kuvassa) sisältää myös palsternakkaa, ihanaa parmesaanijuustoa ja rapeita mantelilastuja. Lukijammekin kommentoi porkkana-palsternakkalaatikkoa näin: Olen tehnyt useamman kerran. Ihanan pähkinäinen maku.
  3. Vai haluatko haarukoida jotain aivan uutta? Suusta suuhun -blogin Alisa valmistaa joulupöytään pehmeän kookoksista hapankaalilaatikkoa. Joulupöydän uusi tulokas sopii hyvin muiden laatikoiden rinnalle ja kalapöydän sekä kinkun kaveriksi. Alisan sanoin: thaivaallisen hyvää!