tyylikäs halloween.jpg

Eivätkö leikkisät halloween-herkut innosta? Ei hätää, sillä vuoden karmeinta juhlaa voi viettää myös simppelin tyylikkäästi. Katso alta kolme halloween-henkistä herkkua, jotka sopivat myös hillitympään kattaukseen. Leipoisitko pöytään kurpitsaisia skonsseja, brownies & peanut butter -keksejä vai salmiakkisia sitruunamuffinsseja?

  1. Kurpitsaisia teeleipiä. Lunni leipoo -blogin Annamarian makeissa kurpitsasaskonsseissa maistuvat kurpitsan lisäksi syksyiset mausteet eli kaneli, inkivääri ja muskotti. Kauniit sektorin muotoiset skonssit viimeistellään vielä raidoittamalla ne pumpkin spice -makuisella tomusokerikuorrutteella. 
  2. Pehmeän sitkeitä keksejä. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan halloween-keksit (kuvassa) ovat kokonaisuudessaan kuin browniesien parasta osuutta eli makean sitkeitä reunoja. Suklaiset brownie-keksit täytetään kermaisella maapähkinävoitäytteellä ja suklaa- ja pähkinävoifanien takuuvarma herkku on valmis.
  3. Oranssi-mustat muffinit. Salmiakkiherkut kuuluvat Painted by Cakes -blogin Emman halloweeniin. Tällä kertaa Emma kehitteli oranssinmustat sitruuna-salmiakkimuffinssit, jotka ovat näyttäviä halloween-tarjottavia ihan ilman kuorrutetta tai muuta koristelua. Kahden eri makuisen taikinan ansiosta muffinssit ovat ihanan sitruunaisia ja lakritsisia.

 

Psst! Kurkkaa myös nämä halloween-jutut:

3 x suolainen halloween-tarjottava

3 x hyytävä halloween

3 x halloween-kakku

3 x halloweenin kuppikakku

3 x ihana kurpitsakeitto lyhdyn jämistä

Lastenjuhlien hauska halloween: vinkit ja 3 x helppo resepti

3 x lasten riemukas halloween

Hilpeä, helppo halloween