mustikkainen_tuorepuuro.jpg

Tuorepuuro on aamukiireisen pelastus ja paras välipalaherkku. Laita siis sinäkin illalla esimerkiksi hiutaleet tai leseet turpoamaan nesteeseen (esim. jogurtti, mantelimaito, mehu) ja mausta vaikkapa marjoilla, mausteilla, pähkinöillä, kaakaolla, maapähkinävoilla tai hedelmillä. Oman lemppariyhdistelmäsi löydät kokeilemalla, testaa siis vaikka kaikki alta löytyvät raikkaat puurot!

  1. Suusta suuhun -blogin Alisan tuorepuuroon uppoavat aterialta jääneet kvinoan jämät. Yhdessä turkkilaisen jogurtin, hillon, maapähkinävoin, marjojen ja tumman suklaan kanssa kvinoa aateloituu täydelliseksi herkkuaamupalaksi.
  2. Mustikkainen tuorepuuro (kuvassa) on mahtava välipala, sillä se paksuuntuu juuri sopivaksi parissa tunnissa ja maidoton herkku kestää myös hetken odottelun repussa. Pehmeiksi liotetut cashewpähkinät tekevät tämän tuorepuuron rakenteesta täydellisen samettisen. 
  3. Jos haluat kokeilla raakapuuroa, Terveen hyvää -Pipsan raakatattaripuuro on testaamisen arvoinen! Idätetyt tattarinjyvät antavat mukavan pähkinäistä aromia, mustaherukat kirpeyttä ja banaani makeutta. Ja tämä puuro valmistuu tosi edullisista aineksista eli on Pipsan sanoin "köyhistelygourmeeta parhaimmillaan!"

 

Psst. Kurkkaa lisää välipalavinkkejä Toimituksen blogista!

3 x vispipuuro

3 x terveellinen välipala

3 x terveellinen herkku