kanakeitto.jpg

Käynnissä terveellisempi tammikuu? Kiireiset arkipäivät kaipaavat usein seurakseen raikkaita ja terveellisiä ruokia. Lämmittävät keitot, ruokaisat salaatit ja helpot wokit ovat kevyitä ja upottavat itseensä helposti suuren määrän kasviksia. Tammikuu on innostanut myös bloggareitamme kehittelemään toinen toistaan ihanampia ohjeita- kurkkaa alta herkulliset ja terveelliset reseptit! Kerro myös omat arjen suosikkisi, minkälaiset terveelliset ruoat teillä maistuvat parhaiten?

  1. Lehtikaali on oikea kasviskameleontti! Keittiössä, kotona ja puutarhassa- blogin Minna tarjoaa lehtikaalin lämpimässä salaatissa granaattiomenan, munakoison ja kikherneiden kera ja annostelee viereen harissalla maustettua jogurttikastiketta. 
  2. Tyrniä ja tyrskyjä- blogin Sari keittää perheelleen ison satsin kanakeittoa kattilassa (kuvassa). Soppa sisältää paljon kasviksia ja yrttinen tuorejuusto tekee keitosta täyteläistä lusikoitavaa. 
  3. Terveysherkkutaiteilija eli Terveen hyvää -blogin Pipsa valmistaa uuniperunoille itämaisehenkisen mausteisen paputäytteen. Kirpsakka inkivääri, sitruunaruoho ja chili lämmittävät talvipäivänä ihanasti mustapapujen kera. Helppoa ja täyttävää kasvisruokaa!