img_6995.jpg

Haussa terveelliset välipalareseptit? Kunnon välipala on kuin pieni ateria; se antaa voimia ja jaksamista seuraavaan ateriaan ja syömällä välipalan välttää turhan nälkäisenä napostelemisen. Hedelmät, voileivät, rahkat ja raejuustot ovat hyviä välipaloja, mutta välillä valikoimaan kaipaa uusia ruokia. Jos välipalan haluaa ottaa mukaan, kannattaa pyöritellä laukkuun mukaan esimerkiksi helppoja manteli-taatelipalleroita tai sitruunapalleroita. Katso myös alta bloggareidemme ohjeet ihaniin ja terveellisiin välipaloihin!

  1. Terveen hyvää - blogin Pipsa pyöräyttää pirtelön, joka virkistää kahvilla ja kirpsakalla inkiväärillä. Ihanan täyttävä smoothie sopii iltapäivän piristäjäksi ja sitä on helppo soveltaa oman maun mukaiseksi. Nam!
  2. Keksijäätelökö terveellinen herkku? Myös Pipsan käsialaa oleva suklaakeksi-banaanijäätelö ei ole keksiä nähnytkään, mutta maistuu ihanan täyteläiselle ja kermaiselle. Banaani, maapähkinävoi, kaakaojauhe ja kookoskerma muodostavat yhdessä ällistyttävän hyvän jäätelön - tätä on lupa syödä välipalaksikin.
  3. 52 weeks of deliciousness - blogin Annen sitruuna-valkosipulihummus maistuu välipalana leivän päällä tai kasvistikkujen kera. Terveellinen välipalaruoka täyttää sopivasti ja tuntuu ruokaisalle. Helppo pakata myös rasiaan mukaan! (kuvassa)