MK0513_kasvisborch_01_preview.jpg

Maistuisiko höyryävä lautasellinen terveellistä keittoa? Keitot ovat todellisia arjen pelastajia, sillä ne ovat edullisia, täyttäviä ja ruokaa on helppo tehdä kerralla paljon. Soppaan saa myös hyvin upotettua ison kasan kasviksia. Arjessa valmistettava keitto valmistuu nopeasti ja helposti ja hautuu itsekseen valmiiksi. Kurkkaa alta kolme terveellistä keittoreseptiä ja löydä arkeesi uusi suosikkisoppa. Kerro meille myös, mikä on sinun perheessäsi arjen luottokeitto!

  1. Ihanan värinen kasvis-borssikeitto (kuvassa) hautuu meheväksi kattilassa kannen alla. Kun kasvikset raastetaan monitoimikoneessa, on borssi vaivaton ruoka. Maukas ja keveä kasviskeitto saa tarjoiltaessa pinnalleen nokareen täyteläistä smetanaa.
  2. Broileri-ohrakeittoon ruokaisuutta tuovat ohrasuurimot. Keitä edellisenä päivänä ruoan lisäkkeeksi reilusti ohraa ja säästä osa kanakeittoon. Nopeasti valmistuva ja terveellinen broileri-ohrakeitto saa kauniin keltaisen värin kurkumasta.
  3. Perinneruokailijoiden liha-kaalikeitto saa makua, kun kaalia paahdetaan pannulla sipulin kera ennen keittämistä. Kevyt ja herkullinen kaalisoppa on arkiruokien ykkönen!