parhaat_mokkapalat.jpg

Jihuu, syysloma on täällä! Lomapäivien kunniaksi on ihana leipoa jotain hyvää. Maistuisivatko mehevät mokkapalat, kostea suklaatorttu vai omenapiirakan makuiset muffinit? Nämä helpot herkut onnistuvat myös pienempien syyslomalaisten käsissä. Nappaa siis ohjeet talteen alta!

  1. Iki-ihanat mokkapalat (kuvassa) toimivat aina ja tällä supersuositulla ohjeella syntyvät parhaat mokkapalat ikinä. Iiris kommentoi ohjetta näin: "Aivan mahtavan mehevä suklaisen kahvinen herkku!". Näin kivojen adjektiivien kera on mukava ryhtyä leipomaan.
  2. Ilarin ranskalainen suklaatorttu on superhelppo valmistaa. Suklaatorttu jätetään sisältä hieman löysäksi, jolloin lopputulos täydellisen kostea. Mehevä ja suklainen torttu ja reilu nokare vaniljajätskiä kruunaa aterian kuin aterian! 
  3. Jos omenapiirakka on lempparisi, mutta haluat leipoa pienempiä herkkupaloja, on ratkaisu helppo: omenapiirakan makuiset muffinit. Lunni leipoo -blogin Annamarian muffineihin omppupiiraan maku saadaan paistamalla pannulla omenakuutioita fariinisokerin, voin ja kanelin kanssa ja lisäämällä taikinan joukkoon muskottipähkinää.