popcorn-herkku.jpg

Jee, syyslomaviikko ja aikaa tehdä kaikkea kivaa! Popcornit ovat siitä hyvä herkku, että ne ovat helppoja valmistaa ja usein nopeasti valmiita herkuteltavaksi. Valitse omasi leikkisistä ohjeista ja herkuttele.

  1. Suklainen popcorn-kakku. Yllätä kaverisi kakulla, jollaista he eivät ole ennen näneet! Tämä superhauska katseenkääntäjä syntyy vain neljästä raaka-aineesta. Lukijamme vinkkaa näin: "Varmaan jo viidennen kerran pyöräytin kakun viemisiksi mukanani kahvipöytään. On maistunut niin pienille kuin isoillekkin! Itse lisäsin suolapähkinöitä -suosittelen suolaisen ja makean yhdistelmästä pitäville :)"
  2. Popparipussi + suklaalevy. Painted by Cakes -blogin Emman suklaapopcorn on rapean rouskuvaa ja samettisen suussa sulavaa samaan aikaan. Nomparellien väreillä voit virittää herkkua moneen tilanteeseen. Testaa siis nyt erä ja sekoittele toinen halloween-juhliin.
  3. Chilin ystäville. Jos tykkäät buffalo-kanansiivistä, rakastut näihin Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan makean tulisiin poppareihin. Sokeri ja sulatettu pehmentävät tulisuuden juuri sopivan koukuttavaksi. Voit paukuttaa popcornit kattilassa tai sekoittaa kuorrutteen mikropoppareihin.