suolainen halloween tarjottava.jpg

Huhuu, vuoden pelottavin juhla on pian täällä! Kun pöydät katetaan täyteen karmivaa syötävää, on mukana hyvä olla myös suolapaloja. Tässä kolme halloweeniin sopivaa ideaa, ole hyvä.

  1. Muumioitunut piirakka. Mehevä kinkkupiirakka muuntuu veikeäksi halloween-herkuksi, kun nostat päälle kasan nakkimuumioita. Helposta kinkku-muumioherkusta löytyy maisteltavaa kaiken ikäisille: pienimmät syövät muumiot ja isommat sinihomejuustoisen piiraan. Jos aika on tiukilla, voit myös taitella pöytää pelkkiä nakkimuumioita.
  2. Sämpylähirviöitä. Perussämpylät maistuvat kummasti hurjemmalta tomaattihampailla ja oliivisilmillä varustettuna. Keittiössä. kotona ja puutarhassa -blogin Minnan lapset ainakin tituleerasivat näitä leipäsiä "parhaiksi sämpylöiksi ikinä". Taitele siis sinäkin, sillä menestys on taattu.
  3. Juustoinen lepakkoparvi. Hanki lepakkomuotti tai jokin muu jännittävä keksikuvio ja paista pellillinen täysjyväisiä keksejä. Parmesaani, ruisjauhot ja seesaminsiemenet saavat rapsakat keksit maistumaan niin hyviltä, että lepakkoparvi lentää nopeasti parempiin suihin. 

 

Psst... Inspiroidu myös halloween-aiheisesta Pinterest-kansiostamme!