greippilohisalaatti.jpg

Sitrukset ovat nyt parhaimmillaan! Nappaa ostoskoriisi pussillinen appelsiineja, verigreippejä, klementiinejä, veriappelsiineja tai sitruunoita ja raikasta niillä salaattisi pirteäksi. Vinkkejä saat alta, ota siis talteen kolme reseptiä!

  1. 52 weeks of deliciousness -blogin Annen ulkoilupäivän kvinoasalaattiin sekoitetaan paahdettua bataattia, korianteria, kevätsipulia ja paistettua halloumia sekä raikas veriappelsiinimehusta tehty vinegrette. Ihanan värikäs, ravitseva salaatti sopii pakkaspäivään täydellisesti.
  2. Fanni ja Kanelin Tiinan kaunis hyvänolon salaatin salaisuus on kirpeän appelsiinin ja kermaisen avokadon hurmaava yhdistelmä. Kun mukaan kootaan vielä suolaista fetaa ja rapeita pistaasipähkinöitä sekä raikasta kastiketta, ei muuta haluaisikaan syödä.
  3. Kirpsakka greippi sopii loistavasti lohisalaattiin (kuvassa). Lohi, kotijuusto ja leipäkrutongit tekevät tästä raikkaasta salaatista mukavan ruokaisan ja pirteä greippi-vinegretti viimeistelee kokonaisuuden. Nappaa salaatti vaikka lounaaksi. tällä jaksat pitkälle päivään.

 

Psst! Katso myös nämä Toimituksen blogin salaattijutut:

3 x salaatti, joka pitää nälän poissa

3 x tuhti salaatti

3 x talvisalaatti