siivet.jpg

Oletko sinäkin siipifani? Tuliset kanansiivet ovat koukuttavaa näppiruokaa ja parhaimmillaan pinnalta rapeita, mutta sisältä meheviä. Nappaa alta kolme ohjetta perjantai-illan naposteluun. Valitsetko tahmeat bbq-siivet, tuliset grillisiivet vai villin kortin eli siivet kukkakaalista?

  1. Makeansuolaista napsittavaa. Testaa näitä tahmealla ja mausteisella bbq-glazella viimeisteltyjä kanansiipiä, etkä tule pettymään. Kaverikseen herkkuwingsit saavat vielä uunissa paahdettuja bataattiranuja.
  2. Hotti, hotimpi, siivet. Hunajalla ja Texas Pete -chilikastikkeella silatut siivet saavat makua grillistä. Jos grilli on jo talviteloilla, voit paistaa siipiin rapean pinnan ja viimeistellä ne uunissa. Sekoittele siipien seuraksi vielä sinihomejuustokastike, niin herkkuhetki on täydellinen.
  3. Siivet kukkakaalista. Lunni leipoo -blogin Annamaria kehitteli kukkakaalista siipien kaltaisen herkun, joka kelpasi myös kovan luokan siipirakastajalle. Leivitetyt kukkakaalipalat paahdetaan uunissa ja viimeistellään chilikastikkeella. Testaappas sinäkin siipien kevyempää kasvisversiota! 

 

Psst! Sittenkin koipia? Katso myös nämä Toimituksen blogin jutut:

3 x koipi-reisi

3 x kanankoipi