mansikka_vuohenjuusto_salaatti1.jpg

Suolainen ja täyteläinen juusto sekä makea ja raikas mansikka ovat täydellinen kombo! Kokeile parittaa mansikkaa lempijuustosi seuraksi ja ihastut varmasti. Mansikkasalaatit hellivät maun lisäksi myös ulkonäöllään, katso vaikka tuota ylläolevaa Pipsan mansikka-vuohenjuustosalaattia. Vai haarukoitko mieluummin kotijuustoa tai halloumia? Katso reseptit kaikkiin näihin alta!

  1. Mansikan ja vuohenjuuston yhdistelmä ei petä! Terveen hyvää -blogin Pipsan mansikka-vuohenjuustosalaatin salaisuus piilee makean marjan ja suolaisen juuston sekä rapsakoiden ruiskrutonkien ja pehmeän avocadon suloisessa tasapainossa. 
  2. Mansikka-kotijuustosalaatti on täydellinen kesäsalaatti! Lempeä kotijuusto saa seurakseen raikasta melonia, makeaa mansikkaa ja kirpsakkaa sitruunakastiketta. Kokeile tätä grilliherkkujen kanssa.
  3. Fanni ja Kaneli -blogin Tiinan halloumi-mansikkasalaatti yhdistää rennosti kesän makuja. Ihanan mansikkasalaatin paras puoli on sen variointimahdollisuus: lisää mansikoiden ja halloumin täydellisen yhdistelmän rinnalle omia suosikkiaineksiasi.